Dobio spolni organ u 45. godini: Trebat će mi malo vremena da se uhodam

Photo: printscreen YouTube

 Andrew Wardle ,četrdesetčetvorogodišnji ugostitelj iz Manchestera ,imao je nesreću da se rodi sa  vrlo retkim poremećajem – bešika i mokraćni kanali razvili su mu se van tela.

Još u djetinjstvu , lekari su  mu vratili organe u telo. U međuvremenu ,  testisi su mu izrasli , ali  ne i penis , tako da je celi život živeo bez seksualnog odnosa. Zbog toga je imao i psihičke probleme, krio se, pa čak je pokušao i da se ubije. Ipak, njegova agonija će uskoro da se završi, jer su lekari za njega pripremili rekonstrukciju funkcionalnog polnog organa.

Hirurzi Univerzitetske bolnice u Londonu najprije su mu skinuli kožu, mišiće i nerve s podlaktice kao i deo vene iz noge i od toga napravili oblik polnog organa.

Ugradili su mu i posebnu pumpu koja će mu omogućiti  postizanje erekcije pritiskom na prekidač koji se nalazi na predelu testisa, dok se u  stomačnoj duplji nalazi kesica u kojoj je tečnost koja puni testise.

Posle nekoliko pripremnih operacija,zadnji stadijum zahvata je u toku, tako da će špsle njega i prvi put voditi ljubav tj. izgubiće nevinost sa svojom dugogodišnjom devojkom Fedrom Fabian.

Andrew kaže da se sada oseća drugačije i da je svestan da je u njemu neka robotika.

,,Sada sam pola čovjek, pola robot. Čak ću moći da imati erekciju i kada sam pijan, našalio se na svoj račun,  ležeći u bolničkom krevetu.

Uz njega je sve vreme i njegova djevojka ,  koja ga je volela bez obzira što je njihova veza bila platonska.

Pre nekoliko godina, kada se njegova priča pojavila u javnosti, raskinula je sa njim ,ali ne zato što nije imao penis, već zato  što ju je godinu dana lagao. Na kraju mu je ipak  oprostila.

Pogledajte:

 

 


Dobio spolni organ u 45. godini: Trebat će mi malo vremena da se uhodam